logo Beste Artikel
Beste Artikel Home
Alles over Brandstempels
Home » Lifestyle  »  Alles over Brandstempels
Alles over Brandstempels

Kantoorstempels.nl is één van de grootste leveranciers van brandstempel in de Benelux. Een brandstempel kan je gebruiken voor het branden van een tekst of logo of een combinatie daarvan in hout, kunststof, leer, vlees, brood. In dit artikel gaan wij het hebben over de electrische brandstempel.

Het formaat is bepalen voor het Wattage. Hoe groter het brandmerk moet worden hoe groter de brandstempel is en hoe hoger het Wattage. De brandstempels zijn standaard afgesteld op branden in hout (niet zacht hout) omdat dit de meeste toegepaste methode is.

Brandmerk maken

Wil je een brandmerk maken in zacht hout, kunststof, kurk, leder of voeding dan is het belangrijk er een warmteregelaar bij aan te schaffen. Brandmerken in leer heeft minder Wattage nodig dan brandmerken in gewoon hout.

Per toepassing kan je het beste eerst een proefstuk klaarleggen en erop oefenen totdat je de juiste temperatuur hebt gevonden. Ook is de druk die je aanwend op de brandstempels en de tijd die je brand van belang. Het lijkt ingewikkeld maar het is slechts even de slag vinden en dan gaat het vanzelf.

Er zijn allerlei formaten brandstempels te laten maken. Kwaliteit is daarbij erg belangrijk voor een goed resultaat. De brandstempels van Kantoorstempels.nl zijn van uitmuntende kwaliteit en de uiteinden waarin de gravure voorn het brandmerken zit worden gemaakt met een CNC machine welke garant staat voor een strakke uitvoering.

Aangezien brandstempels maken al gauw enkele uren aan tijd kost is de levertijd 1 a 5 werkdagen. Goed werk heeft tijd nodig. Of het nu voor het branden van een ippc logo, een ander logo, een tekst of wat dan ook is, Kantoorstempels.nl heeft de oplossing.

Alles over Slagstempels

Ook voor slagstempel moet je bij Kantoorstempels.nl wezen. Slagstempels in allerlei formaten en speciaal op maat gemaakt. Laat je slagstempel maken met je eigen code of merkteken. Voor alle industriële toepassingen.

Deze slagstempels worden gegraveerd in een zeer harde metaalsoort, daarom gaan ze lang mee en zijn ze tevens geschikt om in alle soorten metaal, kunststof, leer en hout te slaan.

Laat op je slagstempel een logo, tekst, code e.d. zetten. Let er hierbij op dat bij een kleine scherpe afdruk minder slagkracht nodig is dan bij een grote zware afdruk.

Voor brandstempels, slagstempels, blinddrukstempels,  lakstempels en alle andere stempels kan je bij Kantoorstempels.nl terecht.