logo Beste Artikel
Beste Artikel Home
De beste huidverzorgingsproducten komen tegenwoordig uit België
Home » Lifestyle  »  De beste huidverzorgingsproducten komen tegenwoordig uit België
De beste huidverzorgingsproducten komen tegenwoordig uit België

Huidshop België en Derma Care Shop Nederland hebben zich gespecialiseerd in het verkopen van hoogwaardige verzorgingsproducten van Vlaamse merken als Brush on Block en Medik8. Wanneer je hier een of meerdere huidverzorgingsproducten bestelt, kun je erop rekenen dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld. Je betaling is gegarandeerd betrouwbaar, je producten worden goed verpakt en worden bezorgd door betrouwbare transporteurs.


Daarnaast hebben beide webwinkels een uitstekend beoordeelde klantenservice. Dus als je vragen hebt over een bestelling, de levering of de artikelen zelf, dan kun je altijd contact opnemen met hun afdeling webcare.

zonbescherming

DE BESTE ZONBESCHERMENDE POEDERS TREF JE IN DEZE WEBSHOPS


Kwaliteit van huidverzorgingsproducten staat bij ons voorop. Ze verkopen dan ook uitsluitend producten van gerenommeerde merken zoals Medik8 en Brush on Block. Denk hierbij aan moisturisers (vochtinbrengende crèmes), gezichtsreinigers, tonics, maskers en serums, maar ook zonbeschermende crèmes en zelfs zonbeschermende poeders.


Laatstgenoemde poeders van het Belgische Brush on Block zijn echte bestsellers in onze winkels. Deze poeder kun je namelijk gedurende de dag meerdere keren aanbrengen om je huid tegen de zon te beschermen én tegen de zo vervelende glimmende huid. Een ware innovatie!

TIP: DE CSA WONDERPRODUCTEN VAN HET VLAAMSE MEDIK8!

Dat geldt ook voor de producten van Medik8, een cosmetisch bedrijf opgericht door Elliot Isaacs, die tijdens en na zijn academische studies biochemie en puur-natuur wist te verbinden met huidverzorging. Medik8 kent als basis de CSA-formule. De C staat voor vitamine C, de S voor Sunfactor en de A voor vitamine A. 


Door deze in uitgebalanceerde combinaties in de artikelen te verwerken ben je verzekerd van een optimaal effect tegen huidveroudering. Daarnaast heeft het bedrijf oog voor het milieu, wat zich uit in duurzame en herbruikbare verpakkingen. Het complete overzicht van al deze huidverzorgingsproducten vind je duidelijk gerangschikt per categorie terug op Huidshop.be en Dermawebshop.nl. 


Met behulp van de uitgebreide beschrijvingen zal je vast en zeker tot een goede keuze komen. Vele tevreden klanten gingen je reeds voor!